Beste gast,

Zoals u inmiddels wel gemerkt heeft is de site van Ristorante Pizzeria Vreeswijk grondig vernieuwd. Wij willen u dan ook van harte welkom heten en wij hopen dat u onze nieuwe site prettig in het gebruik vindt. Er zijn een aantal vernieuwingen doorgevoerd en op deze manier willen wij u graag introduceren aan de nieuwe toevoegingen op de site.

Allereerst zijn de menukaarten van zowel de Pizzeria en de Da Vinci zaal hier in te zien. U kunt deze vinden onder de kopjes Da Vinci zaal en menu Pizzeria. Hierin kunt u al onze gerechten bekijken. Het is handig om deze kaart in de gaten houden aangezien hier geregeld nieuwe en verrassende gerechten aan worden toegevoegd. Verder is het nu mogelijk om online te reserveren. Ook dit kopje spreekt voor zich, u kunt dit vinden onder reserveren. Hierbij kunt u aangeven of u een kinderstoel nodig heeft én of u liever in de Da Vinci zaal of de pizzeria wilt zitten. Verder voorkeuren kunnen onder opmerkingen worden aangeduid.

De bestelmodule zoals u die van ons gewend bent is ongewijzigd gebleven. Met hetzelfde gemak als voorheen krijgt u de lekkerste gerechten thuisbezorgd.

De meest zichtbare vernieuwing is toch het uiterlijk. Wij hopen dan ook dat u met veel plezier van onze nieuwe website gebruik maakt en hopen u gauw te zien in het restaurant.